Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zlatna jesen
  • 07.10.2015. 13:40

Ministarka poljoprivrede Srbije sutra u Moskvi

Ministarka poljoprivrede u Rusiji će sa ministrom poljoprivrede Rusije razgovarati o povećanju odobrenja za izvoz srpskih proizvoda na rusko tržište, trgovinskoj razmeni dve zemlje, daljem usaglašavanju sertifikata u oblasti veterine i bilja, kao i o zajedničkim projektima i investicijama.

Foto: depositphotos.com
  • 73
  • 3
  • 0

Ministarka poljoprivrede Srbije Snežana Bogosavljević Bošković, boraviće sutra, 8.oktobra u Moskvi, gde će prisutvovati otvaranju 17. agroindustrijskog sajma "Zlatna jesen" i razgovarati sa ruskim ministrom poljoprvrede, najavilo je Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Kako se navodi u saopštenju tog ministarstva, tokom posete Moskvi, Bogosavljević Bošković prisustvovaće plenarnoj sednici Agro-biznis foruma "Razvoj međusobne trgovine i investicije - osnova sigurnog poljoprivrednog razvoja država BRIKS-a", koje na sajmu "Zlatna jesen" organizuje rusko ministarstvo poljoprivrede.

Ministarka će se sastati i sa ministrom poljoprivrede Rusije Aleksandrom Tkačovim, s kojim će razgovarati o povećanju odobrenja za izvoz srpskih proizvoda na rusko tržište, trgovinskoj razmeni dve zemlje, daljem usaglašavanju sertifikata u oblasti veterine i bilja, kao i o zajedničkim projektima i investicijama.

Ruski agroindustrijski sajam "Zlatna jesen" centralna je sajamska manifestacija za region Ruske Federacije, a održava od 2000. godine i neguje tradiciju nekadašnjeg "Sveruskog poljoprivrednog sajma", navodi se u saopštenju.

Foto: depositphotos.com


Izvori

beta.rs


Tagovi

Snežana Bogosavljević Bošković Aleksandar Tkačov Izvoz srpskih proizvoda Plenarna sjednica Moskva Agroindustrijski sajam Zlatna jesan

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta