Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kafa i slatkiši
  • 23.01.2017. 08:00

Mostar u znaku kafe i poslastica

U Mostaru će se 11. i 12. februara održati međunarodni festival na kome će biti predstavljene kafe, čokolade i druge poslastice.

Foto: AlexanderStein / Pixabay
  • 927
  • 44
  • 0

Manifestacija pod nazivom "Festival čokolade, kave i delicija" održaće se 11. i 12. februara u Mostaru. Kako najavljuju organizatori, cilj festivala je da se široj publici predstave mali i veliki proizvođači kafe i čokolade, poslastičari, kuvari, baristi.

Takođe, biće organizovane kuvarske i poslastičarske radionice, degustacije i direktna prodaja. Biće ponuđeno ono najbolje iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona.

"Na festivalu ćemo podsetiti posetioce na slatkiše kao štu su urmašice, tufahije, baklave, dubrovačke torte, imotske torte. Takođe ćemo predstaviti najbolje male i velike pržionice i uvoznike kafe, bariste i barmene. Užitak ispijanja kafe ćemo staviti na pijedestal, mesto kakvo i zaslužuje", navode organizatori.

Foto: AlexanderStein / Pixabay


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!