• Inter Agrar 2019
  • 11.06.2019. 11:00

Na ovogodišnjem Sajmu Inter Agrar u Austriji 450 izlagača

Sajam Inter Agrar 91. po redu se održava od 27. do 30. juna ove godine. Posetiocima će se predstaviti oko 450 izlagača, sa svojim proizvodima i uslugama iz oblasti poljoprivrede. Takođe, na sajmu biće predstavljeni i šumarski sektor, oprema za domaćinstvo i za ukrasne bašte. 

Foto: Facebook / Messe Wieselburg
  • 71
  • 4
  • 0

Sajam Inter Agrar u Viselburgu (Wieselburg) u Austriji predstavlja izložbu komercijalnih, industrijskih i uslužnih kompanija. Posetiocima će se predstaviti oko 450 izlagača, sa svojim proizvodima i uslugama iz oblasti poljoprivrede. Takođe, na sajmu biće predstavljeni i šumarski sektor, oprema za domaćinstvo i za ukrasne bašte. 

Široku paletu usluga sajma upotpunjuje raznovrsan program, sa brojnim atrakcijama, vožnjama, gastronomskom ponudom i folklornim festivalom.

Ova manifestacija biće održana na površini od oko 80.000 m². U fokusu će biti komunikacione platforme, koje će pružiti optimalnu osnovu za kontakt sa klijentima.

Sajam je otvoren svakim danom od 9 do 18 sati. Dnevna karta je osam evra, ukoliko se uzme za sve dane sajma onda košta 18 evra. Za decu do 14 godina starosti, ulaz je besplatan

Sajam će biti održan od 27. do 30. juna 2019. godine.


Tagovi

Inter Agrar Poljoprivredni sajam Wieselburg Austrija


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.