Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SASO 2016
  • 22.09.2016. 10:00

Ne propustite 20. Sajam SASO u Splitu

Međunarodni sajam SASO održaće se 26-29. oktobra u "Spaladium areni" u Splitu u susednoj Hrvatskoj.

Foto: sasofair.com
  • 75
  • 2
  • 0

Međunarodni sajam SASO održaće se 26-29. oktobra u splitskoj "Spaladium areni". Ovogodišnji sajam SASO obuhvata niz međunarodnih specijalizovanih sajmova, i to: 20. "Međunarodni sajam graditeljstva", 20. "Međunarodni sajam drvne industrije", 20. "Međunarodni sajam metalne industrije", 20. "Međunarodni sajam alata, mašina i opreme", 17. "Međunarodni sajam zanatstva, male privrede i preduzetništva", 16. "Međunarodni sajam elektronike, energetike i telekomunikacija", 10. "Međunarodni sajam finansija - SAFIR", 8. "Međunarodni sajam ekologije - SEKO", kao i "Međunarodni sajam kamena".

Kako najavljuju organizatori, na sajmu SASO 2016 održava se i bogat program stručnih konferencija i ekonomskih susreta: 13. Dan arhitekata, 11. Energetski samit, 9. Dan građevinara, 8. Dan ekologije, 5. Dan kamena, Ekonomski susreti B2B@SASOfair, radionice za zanatlije, kao i razna savetovanja i prezentacije.

Najznačajniji ekonomski skup u regionu

SASO ove godine okuplja izlagače iz nekoliko evropskih zemalja. Međunarodni Sajam SASO već je tradicionalno najznačajniji ekonomski skup u regionu koji okuplja vodeće kompanije iz sektora graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike, energetike i telekomunikacija i akumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost učestvovanja mnogih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji.

SASO je i izvrsna prilika za unapređenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75% posetilaca ima moć odlučivanja, te da dosadašnja vrednost izložbenih eksponata iznosi 1,1 milijardu evra.

Foto: sasofair.com


Tagovi

Sajam Split Ekologija Međunarodni SASO Hrvatska Ekonomija Privreda Industrija


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P