AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Sajam hrane

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Datum: 05.01.2017. 08:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.

Već 43. Sajam hrane održaće se od 20. do 23. aprila 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi. Posvećen agrobiznisu, sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže.

Namenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Još dva sajma uz Sajam hrane

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči letnje turističke sezone, pružaju mogućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.

Posebno mesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.

Ispod teksta, u dokumentu, pronađite pozivicu za sajam. Rok za prijavu je 8. april 2017.

Foto: jadranskisajam.co.me

Broj pregleda članka: 1544; Uspešnost članka: 82.2

Tagovi: Sajam, Agrobiznis, Sajam hrane, Sajam ekologije, Sajam turizma, UFI Approved Event

Ključne reči članka: ne, propustite, 43, sajam, hrane, u, budvi, hrane, sajam, industrije, proizvoda, sajam hrane


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorka Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!


Dokumenti Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Prijava za 43. Sajam hrane

Prijava za 43. Sajam hrane
veličina datoteke: 0.17 MB