Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cveće
  • 05.04.2022. 13:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Novosadska cvetna pijaca ove godine 8. i 9. aprila

Novosadska cvetna pijaca je prodajna izložba cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, koja na jednom mestu okuplja veliki broj proizvođača sa područja cele Srbije.

Foto: Pokret gorana Novog Sada
  • 77
  • 5
  • 0

Prva ovogodišnja "Novosadska cvetna pijaca" na otvorenom zakazana je za 8. i 9. aprila na platou ispred Spensa. Sve posetioce očekuje veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, kako bi svoja dvorišta, bašte, terase i domove ukrasili i obogatili.

Radno vreme u petak 8. aprila je od osam ujutru do 19:30 uveče, a u subotu 9. je od osam ujutru do poslepodnevnih sati.

Planirani termini održavanja narednih cvetnih pijaca su 15. i 16, kao i 29. i 30. april. Za ljubitelje cveća majski terminu su: 6. i 7., 13. i 14. maja, kao i 20, 21, 27. i 28. maj.  

Novosadska cvetna pijaca je prodajna izložba cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, koja na jednom mestu okuplja veliki broj proizvođača sa područja cele Srbije sa ciljem da građanima i građankama Novog Sada ponudi što bogatiji izbor kvalitetnih sezonskih biljaka.

"Pored dela sa cvećem, sadnicama i opremom za hortikuturu imamo još izlagače sa proizvodima", navodi se na zvaničnom fejsbuk profilu organozatora "Pokret gorana Novog Sada".


Tagovi

Novosadska cvetna pijaca Izložba cveća Ukrasno bilje


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...