• Sajam poljoprivrede
  • 06.11.2020. 16:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Novosadski Međunarodni sajam poljoprivrede onlajn od 14. do 18 decembra

Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Foto: Novosadski sajam
  • 358
  • 18
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u 2020. godini održaće se, sa adrese Hajduk Veljkova 11 u Novom Sadu, na platformi expoonline.rs - novom prostoru delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca, a učesnika virtuelnih sajmova i poslovne publike, i to od 14. do 18. decembra.

Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena, već kao dopuna tradicionalnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma u narednim godinama. On bi u 88. izdanju trebalo da oboji zatvoreni i otvoreni prostor Novosadskog sajma od 15. do 21. maja naredne godine. 

Virtuelni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Šta mogu da očekuju izlagači i kupci?

Od nastupa na svakom sajmu izlagači očekuju da promovišu kompaniju, proizvode i usluge, istaknu sajamske popuste i akcije, direktno komuniciraju sa posetiocima i drugim izlagačima, zatim i da prodaju, ali i da budu vidljivi medijima. Sve to biće im omogućeno na pomenutoj platformi. Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i podstaći B2B sastanci. Edukacije i promocije realizovaće se kao onlajn konferencije, vebinari ili prezentacije.

Predstavljanju rasnih grla domaćih odgajivača stoke nedostajaće samo miris prostora u kojima borave goveda, ovce, koze, svinje i koze na Novosadskom sajmu. Najkvalitetnije što Srbija ima.

"Najbolji u 2020" virtual

Uprkos tome što u ovoj godini na novosadskom sajmištu većina priredbi nije održana zbog pandemije virusa korona, vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga jeste organizovano. Na virtuelnom Poljoprivrednom sajmu zasijaće proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja "Najbolji u 2020".

Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cene i akcije učesnika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju sa izlagačima, komfor je koji Poljoprivredni sajam onlajn pruža svim korisnicima. Učešće na B2B sastancima omogućeno je i izlagačima i poslovnim posetiocima, a potrebna je samo registracija profila.

Otkazan Sajam poljoprivrede u Novom Sadu - moguća virtuelna smotra

Uvek interesantan za radoznalce, a važan za poslovanje u agraru, Međunarodni poljoprivredni sajam onlajn opravdava epitet brenda, a Novosadski sajam čini snažnijim u godini najvećih poslovnih izazova.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novi Sad Onlajn platforma Sajam Najbolji u 2020 Vituelno


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Plastenička proizvodnja bolja je od one na otvorenom polju, posebno u zimskim mesecima, ali ako se odlučujete za zatvorenu opciju, još sigurnije rešenje je staklenik - zašto? Vrlo uskoro na Agroklubu!