Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Titan Machinery
  • 18.05.2017. 19:15

Optum 300 nova serija brenda Case IH

Distributer "Case IH" mašina, "Titan Machinery", ove godine predstavlja novu Optum 300 seriju. Izloženi su traktori snage 270 konja. Najavljena je i udarna kampanja kombajna. Za mesec dana stiže 7240 Axial Flow serija.

Foto: Aleksandra Kekić
  • 1.626
  • 78
  • 0

Distributer "Case IH" mašina, "Titan Machinery", ove godine predstavlja novu Optum 300 seriju. Izloženi su traktori snage 270 konja. Ovaj model ima novu masku i to ga razlikuje od ostalih serija. Poznat je kao evropski magnum.

Tržište sa potencijalom

Marina Ćupurdija, marketing menadžer, kaže da jе srpsko tržište malo, ali jako i da ima potencijal. Napominje da je "Case IH" pristuan već 10 godina i da su kupci upoznati sa brendom:

"Izložili smo traktore od 50 do 500 konjskih snaga, jer je ovaj brend poznat po teškim traktorima. Tu je i Quadtrac guseničar, koji je poznat od prošlogodišnjeg sajma. Sajam nam prvenstveno služi da predstavimo nove serije traktora, a realizacija dolazi u narednom periodu".

Izloženi su i Puma 155-210ks, Puma 180, Farmall 50A Rops, Maxxum 110.

Najmanji kombajn

Kombajni u najavi

Najavljena je i udarna kampanja kombajna. Na Sajmu je izložen 5140 najmanji kombajn i 9240, a za mesec dana stiže 7240 Axial Flow serija - aksijalni kombajni.

"Oni će doići sa gusenicama, a zainteresovanih ima", kaže Ćupurdija.

Titan Machinery je pripremio promotivne cene traktora i mehanizacije za koji se dodeljuju subvencije od Ministarstva poljoprivrede.

Foto: Aleksandra Kekić


Foto prilog


Tagovi

Titan Machinery CASE H Puma U Optum 300 Marina Ćupurdija


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner