Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prva brazda - Novo Selo 2018
  • 05.07.2018. 20:15

Orači se po šesti put takmiče u Novom Selu

Manifestacijom se podiže nivo znanja i obučenosti poljoprivrednika u obradi zemlje. Biće organizovana predavanja, izložba mehanizacije i opreme, prikaz novih trendova.

Foto: Agencija za bezbednost saobraćaja
  • 317
  • 14
  • 0

Tradicionalno takmičenje orača, "Prva brazda - Novo Selo 2018", biće održano po šesti put. Reč je o manifestaciji u selu kraj Vrnjačke Banje, koja ima stručni, kulturno-umetnički, privredni i ekonomski karakter. Njom se podiže nivo znanja i obučenosti poljoprivrednika u obradi zemlje. Biće organizovana predavanja, izložba mehanizacije i opreme, prikaz novih trendova.

Posetioce će moći da uživaju u umetničkim delima u okviru treće likovne kolonije "Slike sa sela", ali i u etno izložbi hrane i pića. Za sportiste će biti organizovano takmičenje u nadvlačenju konopca i klipka, bacanju kamena s ramena i skoku u dalj sa mesta. Pobednici u oranju i drugim takmičenjima biće nagrađeni. 

Manifestacija će biti održana 20. i 21. jula u Novom Selu. Više informacija možete dobiti ukoliko kontaktirate zarkomarkovic59@gmail.com i zzekobrazda.organik@gmail.com.


Tagovi

Prva brazda 2018 Takmičenje orača Novo Selo


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)