AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Organska ulica grada Novog Sada

Organska ulica grada Novog Sada

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Organska ulica grada Novog Sada

Datum: 09.11.2017. 20:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Poštovaoci organske poljoprivrede uživaće u Novom Sadu.

Ukoliko ste pobornik organskih proizvoda, dopašće vam se manifestacija na Ribljoj pijaci u centru Novog Sada, koju organizuje Vojvođanski klaster organske poljoprivrede. Cilj je promociji organskih proizvoda, kao i celokupnog organskog sektora.

Biće organizovan muzički program i degustacija organskih čajeva i čorbe od organske bundeve, a za najmlađe posetioce spremne su organske jabuke.

Manifestacija će biti održana od 8 do 13 sati, 11. i 12. novembra. Posetiocima će se obratiti organizatori, predstavnici Grada, kao i sami proizvođači: Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu, menadžer Marija Nikolajev i član Upravnog odbora Milica Popović ispred "Vojvođanskog klastera orgasnke poljoprivrede" i Sanja Kuzmanović sa gazdinstva"Kuzmanović" iz Čeneja. Organizacija je pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, odnosno Gradske uprave za privredu.

Podsetimo, "Organska ulica" je pre dve godine otvorena na Ribljoj pijaci i predstavlja stalno mesto okupljanja proizvođača organskih proizvoda. Na tezgama se prodaju plodovi iz Vojvodine, a svi kupci mogu da budu sigurni da kupuju pravi proizvod, jer gazdinstva koja se predstavljaju imaju sertifikate.

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Broj pregleda članka: 143; Uspešnost članka: 17.15

Tagovi: Novi Sad, Degustacija, Organski proizvodi, Organska proizvodnja, Organski čajevi, Organska bundeva, Organska jabuka

Ključne reči članka: organska, ulica, grada, novog, sada, organske, organskih, poljoprivrede, novog, proizvoda, grada, organskih proizvoda, novog sada, klaster organske poljoprivrede


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.