Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
  • 09.11.2017. 20:00

Organska ulica grada Novog Sada

Poštovaoci organske poljoprivrede uživaće u Novom Sadu.

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
  • 177
  • 8
  • 0

Ukoliko ste pobornik organskih proizvoda, dopašće vam se manifestacija na Ribljoj pijaci u centru Novog Sada, koju organizuje Vojvođanski klaster organske poljoprivrede. Cilj je promociji organskih proizvoda, kao i celokupnog organskog sektora.

Biće organizovan muzički program i degustacija organskih čajeva i čorbe od organske bundeve, a za najmlađe posetioce spremne su organske jabuke.

Manifestacija će biti održana od 8 do 13 sati, 11. i 12. novembra. Posetiocima će se obratiti organizatori, predstavnici Grada, kao i sami proizvođači: Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu, menadžer Marija Nikolajev i član Upravnog odbora Milica Popović ispred "Vojvođanskog klastera orgasnke poljoprivrede" i Sanja Kuzmanović sa gazdinstva"Kuzmanović" iz Čeneja. Organizacija je pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, odnosno Gradske uprave za privredu.

Podsetimo, "Organska ulica" je pre dve godine otvorena na Ribljoj pijaci i predstavlja stalno mesto okupljanja proizvođača organskih proizvoda. Na tezgama se prodaju plodovi iz Vojvodine, a svi kupci mogu da budu sigurni da kupuju pravi proizvod, jer gazdinstva koja se predstavljaju imaju sertifikate.

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede


Tagovi

Novi Sad Organska proizvodnja Organski proizvodi Degustacija Organski čajevi Organska bundeva Organska jabuka


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Bulevar Mihajla Pupina 28/1, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381658326057, e-mail: [email protected] web: http://vok.org.rs/

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Iako golubarstvo u Srbiji ima izuzetno dugu tradiciju mladi su sve manje zainteresovani da se bave ovim hobijem. Procenjuje se da je u Srbiji trenutno oko 20.000 registrovanih odgajivača golubova. U Pančevu i okolini gaje uglavnom srpske vi... Više [+]