• Organska ulica
  • 30.08.2018. 09:00

Organska ulica u Novom Sadu: Dobro za prirodu, dobro za nas

Organska ulica Grada Novog Sada promoviše organski kutak na Ribljoj pijaci, koji je otvoren pre četiri godine.

Foto: Facebook / Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
  • 148
  • 6
  • 0

"Organska ulica Grada Novog Sada" biće održana i ove godine, zahvaljujući Vojvođanskom klasteru organske poljoprivrede. Ova manifestacija promoviše organski kutak na Ribljoj pijaci, koji je otvoren pre četiri godine. To je stalno prodajno mesto organskih proizvođača, koje je omogućila JKP Tržnica.

Manifestacija će biti održana 15. i 16. septembra u vremenu od osam do 13 sati, na Trgu republike 18. Slogan "Dobro za prirodu, dobro za nas" povezuje potrošače, alii sve one koji vole prirodu i brinu o njoj.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa proizvođačima, da degustiraju proizvode i naravno - da ih kupe. Biće priređena i brošura, koja će se deliti besplatno, kako bi se kupci na taj način bolje upoznali sa organskom poljoprivredom. 

Manifestacija se realizuje pod pokroviteljstvom Gradske uprave za privredu Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i uz logističku podršku Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga.

Kako je bilo prošle godine, saznajte u tekstu Organska pijaca: Zdravlje na usta ulazi


Tagovi

Organska pijaca 2018 Novi Sad Organska ulica Riblja pijaca Vojvođanski klaster organske poljoprivrede


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Bulevar Mihajla Pupina 28/1, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381658326057, e-mail: organskiklaster@gmail.com web: http://vok.org.rs/