Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cveća
  • 15.02.2020. 15:00
  • Pordenone, Italija

Ortođardino 2020: Doživite proleće na 41. sajmu cveća i vrtova

Posetite 41. Sajam cveća i vrtova koje će se uskoro održati u gradu Pordenone, a reč je o italijanskoj manifestaciji koja okuplja brojne stručnjake i ljubitelje hortikulture.

Foto: Facebook/Ortogiardino
  • 245
  • 11
  • 0

Već 41. Sajam cveća i vrtova Ortođardino (Ortogiardino) predstavlja jednu od najznačajnijih italijanskih manifestacija posvećena ljubiteljima baštovanstva, cvećarstva, povrtarstva i svim delatnostima u tom sektoru. Sajam će se održati od 7. do 15. marta 2020. godine u organizaciji sajma Fjera di Pordenone.

Prema njihovim podacima, prošle godine na sajmu se predstavilo 300 izlagača na 35.000 m2 izložbenog prostora, a zabeležen je dolazak 65.000 posetilaca. Ovaj sajam ima jedinstveni format u kojem se reklamni štandovi smenjuju uz spektakularne prikaze i uvek nove tematske događaje u toploj i privlačnoj atmosferi.

Svih devet dana biće posvećeno svetu vrtlarstva, sobnih i vrtnih biljaka s izložbom velikih vrtova u paviljonima pordenonskog sajma i bogatim prodajnim prostorima. Tamo posetioci mogu da biraju između ukrasnih i tropskih biljaka, rasada, semena, lukovica, đubriva, supstrata, proizvoda i alata za baštovanstvo kao i uzgoj cveća, te vrtnog, nameštaja za parkove, travnjake, zelene površine, terase i balkone.

Organizatori očekuju da će ove godine zabeležiti još veći broj posetilaca

U širokom izboru vrtnih sorata i najnovijih trendova na tržištu opreme i ukrasnih predmeta, na sajmu Ortođardino naći ćete gotovo sve što vam je potrebno za uzgoj cveća i raznog zelenila. 


Tagovi

Ortogiardino Ortođardino Sajam cveća Pordenone Italija Hortikultura Vrtovi


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.