Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 02.04.2019. 12:00
  • Mostar

Osvojite ulaznice za 22. međunarodni sajam privrede u Mostaru!

Mostarski sajam 2019. ponovo će oživeti grad na Neretvi, koji za vreme sajma poseti oko deset hiljada gostiju. Saznajte kako do ulaznica!

Foto: mostar-fair.com
  • 343
  • 16
  • 0

Od 9. do 13. aprila 2019. godine po 22. put će se održati jedna od najznačajnijih i najposećenijih privrednih manifestacija u regiji - Međunarodni sajam privrede u Mostaru. Agroklub vam u saradnji s Mostarskim sajmom poklanja ulaznice, a na kraju teksta saznajte kako do njih!

Mostarski sajam je, po broju izlagača i posetilaca, svakako najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. Zemlja partner je Narodna Republika Kina, kojoj će ovo biti drugo partnerstvo na mostarskoj privrednoj izložbi, a biće izlagača iz još tridesetak zemalja sveta i iz svih područja privrede.

U sklopu sajma promovisaće se i domaća vina

Sajam u Mostaru je izložba opšteg tipa i na njoj se tradicionalno predstavljaju privredni subjekti iz skoro svih grana privrede, od kojih prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne delatnosti, zatim elektroindustrija i IT sektor. Sastavni deo Mostarskog sajma su i njegove dve tradicionalne podsajamske manifestacije Sajam turizma, na kojem se promovišu autohtona domaća vina i turistička ponuda kao i Sajam knjige i grafičke industrije.

Sajam je mesto za održavanje bilateralnih političkih razgovora, privrednih konferencija, skupova, prezentacija i gastronomskih takmičenja. Pored poslovnog segmenta, sastavni deo sajma čine i kulturno-zabavni sadržaji.  

Mostarski sajam 2019. godine ponovo će oživeti grad na Neretvi, koji za vreme sajma poseti oko deset hiljada gostiju, daće novi podsticaj privrednicima u sklapanju novih poslovnih aranžmana i partnerstava i obogatiće privrednu scenu Bosne i Hercegovine i regije.

Kako do ulaznica?

Ispunite kratak prijavni obrazac ispod teksta, a Agroklub će nagraditi pet najsrećnijih čitalaca sa po dve ulaznice! Prijave traju do petka, 05. aprila 2019. godine do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Srećne dobitnike obavestićemo putem ostavljenih e-mail adresa i objaviti unutar obrasca u članku, a ulaznice će podići na ulazu sajma sa ličnom kartom/pasošem.

Srećno i vidimo se na 22. međunarodnom sajmu privrede u Mostaru!


Tagovi

Mostarski sajam Ulaznice Sajam privrede Sajam turizma Vino


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/