Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 18.03.2019. 08:00

Osvojite ulaznice za 22. prolećni bjelovarski sajam!

Agroklub poklanja 5x2 ulaznice za 22. prolećni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije kao i 4. drvni svijet. Saznajte kako do njih!

Foto: Vedran Stapić
  • 795
  • 38
  • 0

Najznačajnija i najveća manifestacija Bjelovarskog sajma - 22. prolećni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije kao i 4. drvni svijet održaće se od 29. do 31. marta 2019. godine na Sajamskom prostoru Gudovac. Agroklub vam poklanja 5x2 ulaznice, a na kraju članka pogledajte kako do njih!

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, kao i opreme i mašina za šumarstvo i obradu drveta "ulepšaće" ovogodišnji Prolećni sajam. Veliki izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i mineralnog đubriva za prolećnu setvu, kao i veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje bašti, voćnjaka i parkova obogatiće Sajamski program.

Preko stotine izlagača i veliki broj posetilaca

Na sajmu će se predstaviti i proizvodi sa poljoprivrednih gazdinstava, a celokupni program će "začiniti" brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, kao i prezentacije rada raznih mašina i alata.

Svake godine na Prolećnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača, dok se broj posetilaca meri u desetinama hiljada.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratak prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi pet najsrećnijih čitalaca po dve ulaznice! Prijave traju do 22. marta 2019. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Srećne dobitnike ćemo obavestiti putem ostavljenih mejl adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati lična karta ili pasoš koje će pokazati na glavnom ulazu sajma. 

Srećno i vidimo se na 22. prolećnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Ulaznice Prolećni sajam Gudovac Mehanizacija Prijava


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste znali da zahvaljujući Beeamond sistemu možete gajiti pčele u kući? Da, dobro ste pročitali.. Divna Marijana Dolašević je objasnila čitaocima Agroklub-a kako izgleda košnica i kako se koristi. Više o tome čitajte uskoro na Agroklub... Više [+]