Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 11.05.2023. 12:00

Osvojite ulaznice za 90. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Agroklub će obradovati pet najsrećnijih čitalaca besplatnim ulaznicama za dve osobe. To možete biti baš vi!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.764
  • 246
  • 2

Agroklub vas i ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom vodi na jubilarni 90. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite da budete deo jednog od najvećih događaja u oblasti agrara u ovom delu Evrope, možete osvojiti 5x2 ulaznice.

O sajamskoj manifestaciji

Međunarodni poljoprivredni sajam će biti održan od 20. do 26. maja na Novosadskom sajmu koji ove godine slavi vek postojanja. Uz poznate segmente poput izložbe poljoprivredne mehanizacije, nacionalne izložbe stoke i izložbe proizvoda sa dodatom vrednošću - organskih, proizvoda sa oznakom geografskog porekla i "Srpski kvalitet" i kraft piva, posetioci će moći da obiđu štandove mnogobrojnih izlagača iz 21 zemlje sveta.

Ove godine zemlja partner je Italija, zlatni sponzor Al dahra, banka partner Poštanska štedionica, a Generalni sponzor je Globos osiguranje.

Vek Novosadskog sajma: Od "zemaljskih" vašara do ere interneta i inovacija

Na površini od 230.000 m2, od kojih 74.000 zatvorenog izlagačkog prostora i Kongresnim centrom površine 2.230 m2 koji može da primi 1.350 ljudi Novosadski sajam je ušao u grupu najrespektabilnijih sajmova u Evropi. Ove godine organizatori očekuju da će nadmašiti prošlogodišnji broj posetilaca od 140.000, te ne propustite priliku da budete među njima i proslavite dvostruki jubilej Sajma.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub će obradovati pet najsrećnijih čitalaca besplatnim ulaznicama za dve osobe, a učešće mogu da uzmu svi čitaoci portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do četvrtka 18. maja u 12h, a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org). 

Srećne dobitnike obavestićemo putem ostavljenih e-mail adresa, a karte za Sajam moći će da podignu uz ličnu kartu ili pasoš na pultu za akreditacije na ulazu u Novosadski sajam.

Srećno i vidimo se na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!

 


Tagovi

Novosadski sajam Ulaznice 100 godina Novosadskog sajma 90. Međunarodni sajam poljoprivrede Sajam poljoprivrede Novi Sad


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner