Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 13.05.2024. 14:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Osvojite ulaznice za 91. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Agroklub će obradovati pet najsrećnijih čitalaca besplatnim ulaznicama za dve osobe. Da li ćete vi biti srećni dobitnik?

Foto: Vedran Stapić
  • 1.407
  • 166
  • 1

Agroklub vas i ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 91. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite da budete deo jednog od najvećih događaja u oblasti agrara u ovom delu Evrope, možete osvojiti 5x2 ulaznice.

O sajamskoj manifestaciji

Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 18. do 23. maja na Novosadskom sajmu, a ove godine u fokusu je najnovija poljoprivredna mehanizacija - od traktora na struju i hidrogen, do robota koji olakšavaju proizvodnju. Neizostavna je nacionalna izložba stoke i izložbe proizvoda sa dodatom vrednošću - organskih, proizvoda sa oznakom geografskog porekla i "Srpski kvalitet" i kraft piva. 

Ove godine zemlja partner je Evropska unija koja će predstaviti svim posetiocima IPARD program, zlatni sponzor Al Dahra, banka partner Poštanska štedionica, a Generalni sponzor je Globos osiguranje.

Noviteti 91. Sajma poljoprivrede: Mehanizacija na struju i hidrogen

Na površini od 230.000 m2, od kojih 74.000 zatvorenog izlagačkog prostora i Kongresnim centrom površine 2.230 m2 koji može da primi 1.350 ljudi Novosadski sajam je ušao u grupu najrespektabilnijih sajmova u Evropi. Ovog, 91. Sajma, posetioci će moći da obiđu štandove mnogobrojnih izlagača iz ukupno 40 zemlje sveta.

Kako osvojiti ulaznice?

Zato će Agroklub obradovati pet najsrećnijih čitalaca besplatnim ulaznicama za dve osobe, a učešće mogu da uzmu svi čitaoci portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do četvrtka 16. maja u 12h, a nakon toga će dobitnici biti odabrani slučajnim izborom (random.org). 

Srećne dobitnike obavestićemo putem ostavljenih e-mail adresa, a karte za Sajam moći će da podignu uz ličnu kartu ili pasoš na pultu za akreditacije na ulazu u Novosadski sajam.

Srećno i vidimo se na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!


Tagovi

Ulaznice Besplatno Novosadski sajam Međunarodni poljoprivredni sajam Agroklub deli karte Evropska unija Poljoprivredna mehanizacija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner