Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 29.08.2017. 18:15

Osvojite ulaznice za Jesenji bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 25. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element!

  • 518
  • 25
  • 0

25. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element biće održani od 08. do 10.09. 2017. godine u organizaciji Bjelovarskog sajma, na već poznatom Sajamskom prostoru Gudovac, pored grada Bjelovara u Hrvatskoj. Agroklub vam poklanja 10x2 ulaznice, a na kraju članka pogledajte kako do njih!

To je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Hrvatskoj i u široj regiji i međunarodni ekonomsko-zanatski i stočarski događaj, na kojem izlagači mogu da predstave svoje novitete, obave direktnu prodaju i u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmene vredna poslovna iskustva i informacije.

Izložba mehanizacije, najboljih grla stoke

Na Jesenjem sajmu svoje proizvode i usluge u ekonomskom delu sajma će predstaviti oko 500 izlagača iz Hrvatske i oko 15 drugih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići gotovo 50.000 posetilaca.

Izuzetno bitan deo Jesenjeg sajma, koji privlači veliku pažnju izlagača i posetilca, je najveća specijalizovana stočarska priredba u Hrvatskoj - Državna stočarska izložba.

Na stočarskoj izložbi će više od 200 uzgajivača, iz gotovo svih hrvatskih županija, prikazati oko 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih rasa živine i pčela. Osim visoko-proizvodnih, konvecionalnih rasa, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih rasa, koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uslova pojedinog područja.

Po drugi puta Peti element

Na sajmu će se održati i Peti element - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije, koji se održava na zatvorenim i otvorenim prostorima Sajamskog prostora Gudovac, a cilj je da se na jednom mestu okupe i predstave poslovni subjekti u vezi sa ovom tematikom.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsrećnijih čitalaca sa po dve ulaznice! Prijave traju do ponedeljka, 4. septembra do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a za ulaz na sajam potrebno je poneti ličnu kartu ili pasoš koju će pokazati na glavnom ulazu.

Srećno i vidimo se na 25. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.