Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 01.04.2022. 16:00
  • Gudovac

Otvoren 23. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu

Svoje proizvode izlaže oko 400 proizvođača, a od danas do nedelje sajam će biti otvoren za sve posetioce od devet do 18 sati. 

Foto: Martina Popić
  • 98
  • 49
  • 0

Nakon tri godine pauze zbog pandemije korona virusa, danas je službeno otvoren 23. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam. 

"Na ovom prostoru imamo više od 400 izlagača. Ali, bitnije je reći da se sajam odvija na 10 hektara. Zasigurno mogu reći da u Hrvatskoj, ali i u regiji ovako velikog sajma neće biti“, izjavio je prilikom otvorenja direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj

Kaže kako se nada da se veliki deo izloženih proizvoda i mašina neće vratiti u kompanije nego već idućih dana ide na teren i polja. Izlagačima je poželeo dobru prodaju, a posetiociima dobru kupovinu najavivši dobre sajamske popuste. 

U sklopu prolećnog održava se i 17. Međunarodni pčelarski sajam koji je takođe ranije bio odložen zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

"Svi izlagači koji su se prijavili na pčelarski u februaru, prisutni su na prolećnom sajmu“, kazao je Salaj.

Bez kovid potvrda i testiranja

Svoje proizvode izlaže oko 400 proizvođača kako iz Hrvatske tako i iz 15 zemalja sveta. Očekuje se da će ovog vikenda sajmom prošetati čak 30.000 posetioca.  

Sajam je ugostio oko 400 proizvođača 

Ove godine čeka vas velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, građevinske i komunalne opreme te mašina, a svakako će ga obogatiti ogroman izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i veštačkih đubriva za prolećnu setvu te veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. Predstavljaju se i proizvodi hrvatskih preduzetnika i porodičnih poljoprivrednih gazdinstava. 

Parkiralište je, kao i inače, besplatno za sve posetioce, a cene ulaznica ostale su iste kao pređašnjih godina, 20 kuna (300 dinara) za decu, penzionere i osobe s invaliditetom kao i grupne posete, dok će odrasli izdvojiti 30 kuna (470 dinara).

Tijekom sva tri dana, od 1. do 3. travnja, sajam će biti otvoren od 9 do 18 sati.

Vidimo se!


Foto prilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Otvorenje Zlatko Salaj Prolećni sajam


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner