Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Celjski sejem
  • 02.02.2024. 13:30
  • Celje

Otvoren 4. Agritech: Najnovije mašine za poljoprivrednike i šumare na jednom mestu

Već prvog dana sajam je privukao brojne posetioce svih generacija, a osim bogatog izložbenog programa, nude i demonstracije rada mašina u šumarstvu te probne vožne traktora. Posetite ga do nedelje, 4. februara!

Foto: Adi Pašalić
  • 74
  • 21
  • 0

Četvrti sajam poljoprivredne, šumske mehanizacije i poljoprivrednog repromaterijala pod nazivom Agritech otvoren je u Celju u Sloveniji. Na manifestaciji, koja će da traje do nedelje, 4. februara., predstavlja se 105 izlagača iz šest zemalja, koji sa sobom donose čak 350 različitih brendova.

Održava se svake druge godine, a prvenstveno je namenjen onima koji se profesionalno ili iz hobija bave poljoprivredom ili šumarstvom. Ovaj je sajam već prvog dana privukao brojne posetioce svih generacija.

Demonstracije rada i probne vožnje mašina

Proteže se u šest hala Celjskog sajmišta, kao i na prostorima izvan dvorana. 

vd
Širok izbor najnovije poljoprivredne mehanizacije

Možete da vidite širok izbor tehnološki napredne poljoprivredne (traktore, plugove, rasipače, prskalice, kosilice...) i šumske (cepače drva, motorne pile, šumarska vitla, prikolice, dizalice, zaštitnu opremu...) mehanizacije i širok izbor dodatne opreme za poljoprivrednike i šumare, voćare i vinogradare kao što su seme, đubriva, zaštitna sredstva, hrana za stoku i drugo.

Organizatori su omogućili i demonstraciju rada mašina za šumarstvo uživo te probne vožnje traktora. Posetioci se za njih mogu prijaviti na licu mesta, a kako napominju iz Celjskog sajma, način je to na koji potencijalni kupci mogu lično da testiraju traktore i procene da li je prava investicija za njihove potrebe.

vd
Demonstracije rada mašina za šumarstvo

Parking je za sve posetioce besplatan, a dopušten je i ulazak sa psima na prostor sajmišta. Radno vreme je od devet do 18 sati.

Kako je na ovogodišnjem Agritechu, proverite u bogatoj fotogaleriji ispod teksta!


Tagovi

Celjski sejem Celje 4. Agritech Poljoprivredna mehanizacija Probne vožnje traktora Slovenija Mehanizacija za šumarstvo


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Slovenija
tel: +386 3 54 33 000, fax: +386 3 54 19 164, e-mail: info@ce-sejem.si web: https://agritech.ce-sejem.si/en/