Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 15.05.2017. 18:00

Plugovi traženi na Poljoprivrednom sajmu

Priliku da i ove godine, kao i ranijih, ostvare 20 do 30 odsto prometa iskoristiće firma "Lemken". Poseban akcenat ove godine je na plugovima, za koje se ostvaruju i podsticaji.

Foto: Aleksandra Kekić
  • 1.824
  • 91
  • 0

Priliku da i ove godine, kao i ranijih, ostvare 20 do 30 odsto prometa iskoristiće firma "Lemken". Deo trgovine obavi se pre Sajma, ali posla ima i nakon ove manifestacije. Mahom se prodaju plugovi, gruberi i ono što ide u predstojećoj sezoni.

"Izlazak na Sajam je nešo što se podrazumeva na ovom tržištu, što mora, jer su kupci navikli da se dolazi na Sajam. Ovde pregovaramo, dogovaramo i trgujemo", rekao je Milan Slavković, agent prodaje.

Rubin 12 bez konkurencije

Nakon žetve "Lemken" će organizovati prikazivanje mašina u radu na spitovima. Predstaviće i tada sezonsku mehanizaciju - grubere Kristal i Karat, Rubin i Rubin 12.

"Rubin 12 je mašina koja je predstavljena prvi put pre godinu dana. Pokazala je izuzetan učinak i efekte u radu, tako da su kupci prezadovoljni. Nastavićemo da afirmišemo ovu mašinu, s obzirom na to da je unikat, jer je niko drugi od konkurencije nema", kaže Slavković.

Država daje podsticaje za plugove

Dodaje da je Sajam sličan kao prošle godine, kada je reč o "Lemkenu". Očekuju izuzetnu prodaju plugova, po čemu su prepoznatljivi, a posebno s obzirom na podsticaje za povrat.

Foto: Aleksandra Kekić


Tagovi

Lemken Poljoprivredni sajam Plugovi Gruberi Milan Slavković


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com