Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 03.03.2015. 13:00

Počelo ocenjivanje kvaliteta proizvoda

Povodom održavanja 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, počelo je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda koje će biti završeno tokom samog Sajma.

  • 106
  • 3
  • 0

U okviru priprema za 82. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 9. do 15. maja 2015. godine, na prostoru Novosadskog sajma d.o.o., nastavlja se i tradicija ocenjivanja kvaliteta proizvoda duga više od devet decenija.

Posle dvogodišnje pauze, učešće je omogućeno i proizvođačima koji nisu izlagači na Poljoprivrednom sajmu. Vrednovaće se kvalitet u 30 robnih grupa, a u toku je prijavljivanje semenskog materijala biljnog porekla. U martu će se pred komisijama naći pčelinji proizvodi i oprema za pčelarstvo, jestiva ulja, biljne masti, margarini, majonezi, konzumna jaja, proizvodi od voća i povrća i voćni sokovi, supe, začini, dodaci jelima, mineralne vode, osvežavajuća bezalkoholna pića, crna kafa, čaj.

Ocenjivanje će biti nastavljeno i u aprilu, a biće završeno tokom 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Priznanja najboljima će biti uručena na svečanostima u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma. Posebna čast će im biti ukazana na kruni ocenjivanja kvaliteta - Večeri šampiona, koja se održava tokom Poljoprivrednog sajma.

Raspored ocenjivanja kvaliteta proizvoda možete pogledati ovde.


Tagovi

Ocenjivanje kvaliteta proizvoda Novosadski sajam Poljoprivredni sajam Oprema za pčelarstvo Kongresni centar Master Semenski materijal Priznanja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!