Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žene u agraru
  • 30.08.2015. 18:00

Poljoprivrednice iz osam država na Staroj Planini

Na Staroj Planini kraj Pirota 25 poljoprivrednica iz zemalja okruženja razmenjivaće iskustva i znanja iz oblasti agrara.

Foto: depositphotos.com
  • 32
  • 1
  • 0

Na Staroj Planini kraj Pirota 25 poljoprivrednica iz Srbije, BiH, Hrvatske, Češke, Mađarske, Italije, Makedonije i Crne Gore razmenjivaće iskustva i znanja iz oblasti agrara.

Skup, pod sloganom "I mi smo farmeri" organizuje prvi put udruženje "AMA - Centar za negu čoveka i prirode" iz Srbije, uz podršku više evropskih udruženja, a trajaće do 2. septembra.

Glavna tema - umrežavanje kroz zadruge

Centralna tema je posvećana zadrugama čime organizatori žele da istaknu, kako su naveli, "važnu ulogu poljoprivrednica u procesu tranzicije sa konvencionalne na održivu poljoprivredu zasnovanu na resursima". Povećanje razumevanja organske proizvodnje i trendova tog tržišta, umrežavanje kroz proizvođačke zadruge, mogućnosti organske proizvodnje na Staroj Planini, neke su od tema koje će biti obrađene na skupu, navodi se u saopštenju.

Okupljanje žena poljoprivrednica centralne Evrope održava se u okviru "WWOOF Srbija programa" koji povezuje volontere i vlasnike domaćinstava, promovišući kulturna i edukativna iskustva zasnovana na ne-novčanoj razmeni i gradeći održivu globalnu zajednicu.

Foto: depositphotos.com; simazoran


Izvori

Tanjug


Tagovi

Žene u agraru Poljoprivrednice Farmeri Organska proizvodnja Stara planina AMA Centar za negu čiveka i prirode Pirot Razmena iskustava Domaćinstva

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P