Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija o pčelarstvu
  • 06.12.2016. 10:00

Pomerajmo granice

Savez pčelarskih organizacija Srbije u saradnji s Novosadskim sajmom, uz organizacionu podršku Društva pčelara "Jovan Živanović" organizuje oMeđunarodnu konferenciju "Pomerajmo granice"sa pratećom izložbom pčelarske opreme.

Foto: bigstock.com/Darios
  • 244
  • 24
  • 0

Kao najavu Prvog međunarodnog sajma pčelastva dunavske regije koji će se održati u Novom Sadu 10. i 11. novembra 2017. godine, Savez pčelarskih organizacija Srbije u saradnji s Novosadskim sajmom, a uz organizacionu podršku Društva pčelara održaće Međunarodnu konferenciju "Pomerajmo granice" s pratećom izložbom pčelarske opreme.

Mere za podršku pčelarstvu

Međunarodna konferencija "Pomerajmo granice" održaće se u Kongresnom centru i hali Master, Novosadskog sajma 10. decembra s početkom u 10 sati.

Konferencija će obuhvatiti niz tema. Tako će Ministarstvo poljoprivrede predstaviti mere podrške Ministarstva pčelarstvu za 2017. godinu ali će se govoriti i na temu: Država jača od falsifikatora meda. Biće predstavljene i mere za razvoj poljoprivrede i pčelarstva u dunavskom regionu kao i Standard kvaliteta i plasman pčelara SPOS-a i borba protiv falsifikata meda kao jedini mogući put za trajno rešavanje problema plasmana meda naših pčelara.

Pčelari će na konferenciji dobiti i odgovor na pitanje Kako uspešno predstaviti svoje proizvode na sajamskim manifestacijama, a na primeru Frukogorskog lipovog meda će čuti mogućnost kako ostvariti dodatnu vrednost.

Na konferenciji će biti i stručna predavanja na teme: Uspešno suzbijanje varoe u trećem milenijumu i Moderno pčelarenje nastavljačima.

Izvor: pcelarins.org.rs

Foto: bigstock.com/Darios


Tagovi

Konferencija Pomerajmo granice SPOS Podrška pčelarstvu


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u