Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wine salon
  • 11.12.2015. 12:00

Posetite 12. Beogradski salon vina

U hotelu Hyatt Regency u Beogradu danas 11. decembra, počinje vinska manifestacija 12. Beogradski salon vina - Wine salon 2015.

Foto: Simović Đorđe
  • 93
  • 3
  • 0

U hotelu Hyatt Regency u Beogradu danas 11. decembra, počinje vinska manifestacija 12. Beogradski salon vina - Wine salon 2015.

U skopu manifestacije održaće se više događaja, uz degustaciju više od 100 vina izvan glavnog programa, koji će obuhvatati degustaciju 300 vina, kao i degustaciju delikatesne hrane. Prateći program 12. Beogradskog salona vina obuhvata 50 različitih radionica, od kojih je 36 namenjeno dodatnoj edukaciji ljubitelja vina, a čak 20 radionica sadrži i dodatni program slaganja vina i hrane, u organizaciji samih vinarija. Program se paralelno odvaja u salama: Beograd, Budva, Kopaonik, Kalemegdan, Boardroom i Focaccia.

Posetioci Salona plaćaju dnevnu kotizaciju, koja obuhvata degustaciju vina i hrane u okviru glavnog programa, kao i mogućnost učešća u svim Pratećim programima (uz prethodnu rezervaciju mesta). Kotizacija se može platiti na licu mesta. Dnevna kotizacija iznosi 1.200 dinara, dok je kaucija za čašu 300 dinara.

Salon će biti otvoren 11. i 12. decembra od 12 do 20 sati.

Foto: Simović Đorđe


Tagovi

Ljubitelji vina Beogradski salon vina Radionice Hyatt Regency Kotizacija