Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritech
  • 31.12.2019. 13:00
  • Celje

Posetite Agritech - još veći i stručniji poljoprivredno/šumarski sajam u Sloveniji

Ove godine, od 29. januara do 2. februara, Agritech drugi put nudi edukacije i nove investicije za najzahtevnije i najiskusnije poljoprivrednike, kao i šumare, a mlađu generaciju oduševiće novim tehnologijama. 

Foto: Celjski sejem
  • 205
  • 9
  • 0

Na inicijativu Udruženja proizvođača i uvoznika poljoprivredne i šumarske tehnologije (ZKGT), Celjski sajam krajem januara u boljem i raskošnijem ruhu u Celje vraća najveći stručni sajam poljoprivredne i šumarske mehanizacije u Sloveniji. Sajam Agritech prošle godine nadmašio je sva očekivanja, a posetilo ga je više od 20 hiljada posetilaca. Ove godine, od 29. januara do 2. februara, već drugi put nudi edukacije i nove investicije za najzahtevnije i najiskusnije poljoprivrednike ali i šumare, a mlađu generaciju oduševiće novim tehnologijama. 

Prošle godine Agritech u Celju prvi put otvorio je svoja vrata i primio veliki odziv od strane izlagača i posetilaca. Pokazalo se da je struci bio potreban specijalizovani sajam sa terminom pre glavne poljoprivredne sezone, kada poljoprivrednici planiraju kupovinu mehanizacije.

Šta sve možete da pronađete na sajmu?

Sajam je posebno posvećen mladim poljoprivrednicima koji su obeleženi inovacijom, znanjem i hrabrošću da u praksi sprovedu moderne pristupe i drugačiji pogled na obradu zemljišta.

Na sajamskom prostoru održavaće se edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posetioci sajma moći besplatno da učestvuju.

Neke od poljoprivrednih mašina, koje će biti izložene na sajmu su traktori, plugovi, drljače, rasipači, prskalice, malčeri, sistemi za navodnjavanje, kosilice, balirke, kombajni, teleskopski utovarivači, prikolice i brojni drugi dok će se u šumskom programu naći mašine za sečenje i cepanje, motorne pile, prikolice, šumske žičare itd.

Brojne edukacije i probne vožnje najnovijih traktora

Uz dve dodatne dvorane i bogati izložbeni program celovite ponude za poljoprivrednike i šumare, na sajamskom prostoru održavaće se edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posetioci sajma moći besplatno da učestvuju. Jedan od noviteta su probne vožnje najnovijih traktora, demonstracije upotrebe šumarskih mašina, informativni dan za mlade u poljoprivrednoj i šumarskoj branši i mnoge druge aktivnosti tokom sajma.

Prema tome, već danas u svoj kalendar zabeležite navedene termine, kada će se na celjskom sajamskom prostoru održati događaj koji ne sme da propusti, kako iskusni tako ni novopečeni poljoprivrednik i šumar.

Sajam će se održati na adresi:


Tagovi

Celjski sajam Agritech Slovenija Poljoprivredni sajam Šumarska oprema Celje Edukacije Demonstracije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]