AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Posetite vodeći poljoprivredni sajam SIA

Posetite vodeći poljoprivredni sajam SIA

SIA Pariz

Posetite vodeći poljoprivredni sajam SIA

Datum: 08.01.2017. 20:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Međunarodni sajam poljoprivrede "Salon international de l' Agriculture - SIA" održaće se u Parizu od 25. februara do 05. marta 2017. godine.

Međunarodni sajam poljoprivrede "Salon international de l'Agriculture - SIA" održaće se u Parizu od 25. februara do 05. marta 2017. u prostorijama centra "Paris Expo Porte de Versailles".

Sajam "Salon international de l'Agriculture - SIA" predstavlja godišnje mesto susreta svih važnih faktora iz sveta poljoprivrede. S obzirom na to da postoji 50 godina, predstavlja vodeći događaj u ovom sektoru, ne samo u Francuskoj, nego i širom sveta.

Uzgajivači, lokalni poljoprivrednici, regioni, profesionalne organizacije i poljoprivredni profesionalni sindikati, razna ministarstva, istraživačke institucije - svi učestvuju u predstavljaju raznih aspekata iz poljoprivrednog sektora kao i perspektive za dalji razvoj.

Sajam je podeljen na nekoliko sektora: uzgajivači stoke, kulinarski proizvodi, usevi i bilje, poljoprivredne usluge i profesije.

Cene karata potražite ovde.

Foto: Salon International de l'Agriculture / Facebook

Broj pregleda članka: 1178; Uspešnost članka: 87.9

Tagovi: SIA Pariz

Ključne reči članka: posetite, vodeci, poljoprivredni, sajam, sia, sajam, 39;agriculture, international


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorka Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!