• Novosadski sajam
  • 15.05.2017. 11:00

Poslovni susreti organskih proizvođača

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda biće održani sutra, 16. maja sa početkom u 9:30 u velikoj sali Privredne komore Vojvodine u Master centru sajma.

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede / Facebook
  • 412
  • 51
  • 0

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda biće održani sutra, 16. maja sa početkom u 9:30 u velikoj sali Privredne komore Vojvodine u Master centru sajma. Događaj se odvija u okviru 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Organskim proizvođačima će se, sa svojim proizvodima, predstaviti predstavnici firmi za seme i đubriva, koja se koriste u organskoj proizvodnji.

Na okruglom stolu će učestvovati predstavnici Uprave za privredu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Centra za organsku proizvodnju Privredne komore Srbije.

Organizator je Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Agendu potražite ispod teksta.

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede / Facebook


Dokumenti


Tagovi

Organska proizvodnja Poljoprivredni sajam Okrugli sto


Autorka

Aleksandra Kekić

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.


Partner

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Bulevar Mihajla Pupina 28/1, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381658326057, e-mail: organskiklaster@gmail.com web: http://vok.org.rs/