Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovni susreti
  • 26.04.2016. 14:00

Poslovni susreti sa delegacijom R. Koreje

Korejska agencija za promociju trgovine i investicija - Kotra organizuje poslovne susrete sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća metaloprerađivačke indsustrije iz grada Đinđu.

  • 133
  • 4
  • 0

Korejska agencija za promociju trgovine i investicija - Kotra organizuje poslovne susrete sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća metaloprerađivačke indsustrije iz grada Đinđu, koji će da se održe 23. maja 2016. godine u 10 sati u hotelu Crowne Plaza Belgrade.

Trinaest kompanija sa preko 20 učesnika, specijalizovanih za proizvodnju rezervnih delova za traktore, poljoprivredne, građevinske mašine i autodelove, u pratnji svog gradonačelnika predstaviće svoje proizvode, modele saradnje sa partnerima iz Srbije, kao i proizvodne mogućnosti industrije grada Đinđu.

Ovaj događaj je prilika za razmenu informacija, upoznavanje, uspostavljanje saradnje, promociju i dogovore potencijalnih partnera. Kotra poziva sve zainteresovane za susret sa delegacijom iz Republike Koreje i predstavnicima njihovih kompanija da svoju posetu najave putem sledećih kotakata: Milan Rajić, telefon; 011-311-06-44, beograd@kotra.rs

Foto:bigstockphotos.com;kasto


Tagovi

Poslovni susreti Republika Koreja Saradnja Poljoprivredne mašine Kotra Rezervni delovi za traktore

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D