AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Poziv na sajmove "Hannover Messe" i "PLMA"

Poziv na sajmove "Hannover Messe" i "PLMA"

Hannover Messe i PLMA

Poziv na sajmove "Hannover Messe" i "PLMA"

Datum: 04.01.2017. 08:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije pozvale su kompanije da se prijave za učešće na međunarodnim sajmovima tehnike "Hannover Messe" u Nemačkoj i robnih marki "PLMA" u Holandiji.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije pozvale su kompanije da se prijave za učešće na međunarodnim sajmovima tehnike "Hannover Messe" u Nemačkoj i robnih marki "PLMA" u Holandiji.

Hannover Messe

"Hannover Messe" će se održati u Hanoveru od 24. do 28. aprila 2017. Ovaj sajam traje duže od 60 godina i predstavlja vodeći tehnološki sajam u Evropi. Na njemu je prošle godine učestvovalo više od 5.200 izlagača, a posetilo ga je oko 200.000 posetilaca. Srbija će se u Hanoveru predstaviti na nacionalnom štandu na kome mogu da učestvuju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja iz Srbije koji se bave proizvodnjom u oblasti metalsko-mašinske industrije.

PLMA

"PLMA" će se održati u Amsterdamu 16. i 17. maja 2017. godine. Ovaj sajam više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. Prošle godine na sajmu je učestvovalo više od 4.300 izlagača. Na sajmu u Amsterdamu nacionalni štand Srbije biće u hali za prehrambene proizvode. Pravo učešće na sajmu imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja iz Srbije iz sektora prehrambene industrije.

Rok za prijavu

Rok za prijavu učešća na ovim sajmovima je 10. januar 2017. Potrebnu dokumentaciju dostaviti na e-mail: zorana.delic@pks.rs, jovanka.calina@pks.rs i b2b@ras.gov.rs.

Ranije su objavljeni javni pozivi za učešće firmi na velikim međunarodnim sajmovima "Prodexpo" i "Mosbuild" u Moskvi, "Vitafoods Europe" u Ženevi, "Franchise Expo" u Parizu.

Foto: Michael Brys / Flickr

Broj pregleda članka: 878; Uspešnost članka: 51.9

Izvor: Privredna komora Srbije

Tagovi: Hannover Messe i PLMA

Ključne reči članka: poziv, na, sajmove, hannover, messe, i, plma, srbije, hannover,  u, messe, sajmu, učešće, privredna, sajmovima, hannover messe, privredna društva preduzetnici


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.