Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba praznične trpeze
  • 08.12.2016. 08:00

Praznične đakonije

Manifestacija pod nazivom "Praznične đakonije" je u organizaciji Turističke organizacije opštine Vršac, jedinstvena izložba praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i raznih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine.

Foto: to.vrsac.com
  • 77
  • 3
  • 0

Manifestacija "Praznične đakonije" u organizaciji Turističke organizacije opštine Vršac je izložba praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i raznih đakonija. Manifestacija ovog tipa osmišljena je kao izložba hrane i to baš u vreme slava i dočeka Nove godine sa ciljem upoznavanja posetilaca sa starim jelima sa našeg područja.

Manifestacija pod nazivom "Praznične đakonije" je u organizaciji Turističke organizacije opštine Vršac, jedinstvena izložba praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i raznih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine. Velika sala hotela Srbija u kojoj se manifestacija odvija je veoma posećena, a posetioci pored suvenira i raznoraznih ukrasa za božićne i novogodišnje praznike, mogu da uživaju i u degustaciji raznih prazničnih đakonija koje se posebno spremaju za slavske trpeze. Uz svu tu ukusnu hranu najbolje idu kvalitetna vršačka vina lokalnih vinara koja su takođe zastupljena na ovoj izložbi koja će se održati 10. decembra.

Izvor: vrsacturizam.rs

Foto: to.vrsac.com


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.