Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KONSPO 2016
  • 03.02.2016. 17:00

Preduzetništvo i inovacije u poljoprivredi

Konferencija studenata poljoprivrede na temu "Preduzetništvo i inovacije u poljoprivredi Srbije" održaće se od 14. do 17. aprila 2016. godine na Zlatiboru.

  • 702
  • 31
  • 0

Konferencija studenata poljoprivrede održava se petu godinu zaredom na Zlatiboru u organizaciji Studentskog parlamenta Poljoprivrednog fakulteta od 14. do 17. aprila 2016. godine i nosi temu "Preduzetništvo i inovacije u poljoprivredi Srbije".

Mladi su budućnost poljoprivrede

Osmišljen sa ciljem da pomogne mladima, kroz sticanje novih znanja, mogućnosti da čuju eminentne stručnjake, dobiju realnu sliku stanja na tržištu i dođu u dodir sa kompanijama. Cilj projekta je podizanje nivoa svesti o preduzetništvu i inovacijama u poljoprivredni Srbije, kao i podsticaj mladih da započnu sopstveni biznis u ovom perspektivnom privrednom sektoru.

"Ovo je peta godina kako se projekat realizuje, s tim što ove godine želimo da povećamo njegov uticaj, predstavimo prakse u kompanijama i proširimo ciljnu grupu učesnika konferencije. Projekat će omogućiti direktnu komunikaciju studenata i predstavnika kompanije iz oblasti modernog poljoprivrednog poslovanja", kažu u Studentskom parlamentu Poljoprivrednog fakulteta.

Spoj studenata, stručnjaka i predstavnika vodećih kompanija

Konspo
Veliko interesovanje za Konspo

Na ovom stručnom savetovanju prisustvovaće studenti poljoprivrednih fakulteta, visokih poljoprivrednih škola, najbolji stručni predavači, kao i predstavnici vodećih kompanija iz oblasti modernog poljoprivrednog poslovanja. Ova Konferencija pored Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu ima i veliku podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i Instituta za primenu nauke u poljoprivredi.

Učesnici će biti smešteni u hotelima Studentskog odmarališta "Ratko Mitrović" na Zlatiboru gde će svoje slobodno vreme moći da iskoriste za šetnju, odmor i međusobno upoznavanje. Sve detaljnije informacije možete doznati na službenom sajtu Konferencije.


Tagovi

Konspo Konferencija studenata poljoprivrede Stručnjaci Studenti Poljoprivredno poslovanje Inovacije u poljorpivredi Zlatibor Poljoprivredni fakultet