Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biscuit People konferencija
  • 09.03.2018. 09:00

Prijavite se na Biscuit People konferenciju u Rovinju!

Kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, intenzivirati ukus i boju? Posetite Rovinj u aprilu.

Foto: Maistra
  • 98
  • 3
  • 0

Biscuit People platforma sa zadovoljstvom najavljuje prvu međunarodnu konferenciju Biscuit People Conference 2018.  biscuitpeople.com kao onlajn rešenje želi da proširi svoje delovanje u "oflajn mode" što je posledica okupljene velike zajednice, koja želi i na taj način da razmeni svoja iskustva i izgradi svoje odnose.

Onlajn iskustvo koje je podelio Ijan Dejvidson (Iain Davidson), Baker Pacific Ltd. (Hong Kong) žele da prenese i učesnicima konferencije: "Biscuitpeople.com nudi nenadmašno bogatstvo najnovijih informacija i platformu za proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka, mašina i usluga. Web stranica je pružila stručne savete mnogima u industriji keksa u svetu, uključujući i našu kompaniju. Za dobavljače, ovo je odličan izvor novih upita i tržišnih informacija".

Konferencija u hotelu Eden

Cilj BPC2018 je da okupi vodeće industrijske rukovodioce, nezavisne konsultante i druge stručnjake za keks, kako bi istražili i razmenjivali svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji. Konferencija će se održati u hotelu Eden u morskom okruženju Rovinja.

Najavljeni govornici su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima delovanja i dolaze iz UK, Švedske, Belgije, Holandije, Litvanije, Srbije, Švajcarske i Austrije. To su Džord Rajt (George Wright), Endru Hags (Andrew Hughs), Dan Balica, Dragan Živanović, Nikoleta Floresku (Nicoleta Florescu), Karl Tifenbaher (Tiefenbacher), Stafan Karlson (Staffan Karlsson) i drugi.

Kako pronaći optimalnu ambalažu?

Teme će, između ostaloga uključivati, i kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, intenziviranje ukusa i boja, ukupna efikasnost mašina, proizvodnja zdravog keksa, zaslađivači i njihova funkcija, kao i druge aspekte proizvodnje keksa.

Ako želite da budete u korak sa trendovima u industriji keksa i da proširiti poslovnu mrežu, ovo je pravi događaj za vas. Prijavite se što pre, jer je broj mesta ograničen. Pridružite se konferenciji Biscuit People, koja će se održati u Rovinju 26. i 27. apila 2018. godine.

Foto: Maistra


Tagovi

Biscuit People Konferencija Rovinj 2018 Keks


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!