Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 11.12.2021. 14:00
  • Bjelovar

Prijavite se za 17. Međunarodni pčelarski sajam u Hrvatskoj

U pripremi je i onlajn kupovina ulaznica, a uz 17. Međunarodni pčelarski sajam, održaće se 8. Izložba vina i vinogradarske opreme. 

Foto: Branka Sobodić
  • 62
  • 3
  • 0

Nakon dvogodišnje pauze, prostor Bjelovarskog sajma u Gudovcu pored Bjelovara, 5. i 6. februara 2022. godine biće rezerviaan za održavanje 17. Međunarodnog pčelarskog sajma uz koji će biti održana i 8. Izložba vina i vinogradarske opreme. 

Međunarodni pčelarski sajam tokom svih dosadašnjih godina beleži konstantan rast, od početnih tridesetak, do gotovo 150 izlagača na poslednja dva izdanja. Ovako nešto ne bi bilo moguće bez međusobnog poverenja izlagača i organizatora, kao konstantnog velikog odaziva pčelara i posetioca koji u najavljenom periodu najviše pažnje posvećuju pripremi za novu pčelarsku sezonu.

Pripreme za oba događaja su u punom jeku, a otvorene su i onlajn prijave na službenim stranicama Bjelovarskog sajma.  

"Jedan deo izlagača je već prijavljen i možemo reći da smo za sada vrlo zadovoljni. Zbog pandemije virusa korona Međunarodni pčelarski sajam nismo imali dve godine, tako da verujem da će popunjenost na sajamskom prostoru biti velika", kaže Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma.

Napominje da je i zasad uz Covid potvrde skoro sve dozvoljeno te se nadaju da će tako ostati i da neće biti nikakvih pogoršanja u vidu pandemije i epidemioloških mera.

Pčelarski sajam će se odvijati u svim halama, dok će aukcijska dvorana biti namenjena za održavanje stručnih predavanja i to u saradnji sa Hrvatskim pčelarskim savezom.

"Naravno, neke segmente smo predvideli i za otvoreni prostor", najavljuje direktor kako je u pripremi i jedan novitet, a reč je o onlajn kupovini ulaznica.


Tagovi

Međunarodni pčelarski sajam Bjelovarski sajam Zlatko Salaj


Autorka

Branka Sobodić

Više [+]

Dugogodišnja novinarka i urednica portala www.bjelovar.info, vlasnica obrta Bjelovar-info medij.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!