Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 05.02.2022. 16:30
  • Gudovac

Prijavite se za 23. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam!

Očekuje se 450 direktnih izlagača iz 15 zemalja sveta i to na 70.000 m2 spoljnog izložbenog prostora, 2.000 m2 pokrivenog i 6.000 m2 zatvorenog grejanog prostora. Prijavite se na vreme!

Foto: Lucija Bencarić/Arhiva AK
  • 295
  • 290
  • 0

Posle tri duge godine pauze Prolećni međunarodni bjelovarski sajam se ponovno vraća u Gudovac, a održaće se od 1. do 3. aprila 2022

Za ovu priliku uređeno je nekoliko hiljada kvadrata novog spoljnog izložbenog prostora, asfaltirane su nove staze i izložbene površine i postavljeni su novi sistemi grejanja u izložbene paviljone.

"Zbog uspešno organizovanog Jesenjeg sajma prošle godine u jeku pandemije, organizaciji ovog prilazimo sa velikim optimizmom i entuzijazmom i verujemo da nas u aprilu očekuje jedna velika i nezaboravna manifestacija", poručili su organizatori.

U sklopu Prolećnog, već tradicionalno se organizuje i 4. HOROP - sajam opreme za hortikulturu kao i 4. GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme.

Posetioci i ove godine mogu da očekuju veliku izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, građevinske i komunalne opreme i mašina, a svakako će ga obogatiti veliki izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i veštačkih đubriva za prolećnu setvu i veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje dvorišta, voćnjaka i parkova. 

Očekuje se 450 direktnih izlagača iz 15 zemalja sveta i to na 70.000 m2 spoljnog izložbenog prostora, 2.000 m2 pokrivenog i 6.000 m2 zatvorenog grejanog prostora. 

Prijavite se za izlaganje!

Proizvođači, privrednici i poljoprivrednici pridružite se ovoj manifestaciji i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima. Prijavu i porudžbenicu dodatne opreme možete preuzeti u dokumentima ispod teksta, a možete se prijaviti i na web stranici Bjelovarskog sajma.

Krajnji rok za prijavu je 11. mart 2022., napominju organizatori.

Za više informacija, obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Prijava Izlaganje


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner