• Bjelovarski sajam
  • 05.03.2019. 18:00

Prijavite se za izlaganje na 22. prolećnom bjelovarskom sajmu!

Krajnji rok za prijavu za učestvovanje na Prolećnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, zbog toga požurite!

Foto: Vedran Stapić
  • 42
  • 2
  • 0

Poslednjeg vikenda u trećem mesecu (29.-31.03.), na Sajamskom prostoru Gudovac, održaće se najznačajnija i najveća manifestacija Bjelovarskog sajma, 22. prolećni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. drvni svijet. 

Na 80.000 m2 otvorenog, zatvorenog i poluzatvorenog prostora predstaviće se najnovija dostignuća u modernoj poljoprivrednoj tehnologiji i drvno-prerađivačkoj industriji.

Sajam krase bogata ponuda mehanizacije, semenske robe, đubriva...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te opreme i mašina za šumarstvo i obradu drveta "krasiće" Prolećni sajam. Ogroman izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i veštačkog đubriva za prolećnu setvu, te veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova obogatiće Sajamski program.

Svake godine na Prolećnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz zemalja regiona i stranih zemalja, dok se posetioci mere u hiljadama. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u celoj regiji, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija. 

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu za učestvovanje na Prolećnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odeljenju prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima. Prijavu možete preuzeti OVDE, a porudžbenicu dodatne opreme OVDE.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!


Dokumenti


Tagovi

Prolećni bjelovarski sajam Gudovac Mehanizacija Prijava Izlaganje


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi