Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Bjelovarski sajam
 • 30.05.2019. 10:30
 • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Prijavite se za izlaganje na 27. jesenjem bjelovarskom sajmu!

Krajnji rok za prijavu izlagača je do popune raspoloživih izložbenih kapaciteta.

Foto: Vedran Stapić
 • 119
 • 5
 • 0

Prvog vikenda u mesecu septembru (06.- 08.09.2019.), na sajamskom prostoru Gudovac, i ove godine će se održati najveća i najznačajnija manifestacija Bjelovarskog sajma, 27. jesenji međunarodni bjelovarski sajam, 27. Državna stočarska izložba, 4. PETI ELEMENT - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije, 2. HOROP - sajam opreme za hortikulturu, 2. GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme.

Izložbenim potrebama prilagođeno je:

 • 6.000 m2 zatvorenog prostora;
 • 1.800 m2 nadstrešnica;
 • 70.000 m2 otvorenog prostora;
 • 5.000 m2 objekata namenjenih izložbi stoke;
 • uređeno je 75.000 m2 parking prostora.  

Bogata ponuda mehanizacije, đubriva, semenske robe

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije kao i građevinska i komunalna oprema i mašine biće prikazani na Jesenjem sajmu, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi malih privrednika i poljoprivrednih gazdinstava, a celokupni program "začiniće" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmena znanja i iskustava. Biće tu i prezentacije rada raznih mašina i alata kao i Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Državna stočarska izložba

Svake godine na Jesenjem sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača, dok se posetioci broje u desetinama hiljada. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u celoj regiji, dokazuje i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu izlagača na Jesenjem sajmu je do popune raspoloživih izložbenih kapaciteta, a sve detaljne informacije možete dobiti u sektoru prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima. Prijavu možete preuzeti OVDE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDE.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!


Dokumenti


Tagovi

Jesenji bjelovarski sajam Sajam Izlagači Prijava Izlaganje Gudovac Mehanizacija


Autorka

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesor, a u Agroklubu je deo prodajnog tima.


Partner