Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 30.05.2019. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Prijavite se za izlaganje na 27. jesenjem bjelovarskom sajmu!

Krajnji rok za prijavu izlagača je do popune raspoloživih izložbenih kapaciteta.

Foto: Vedran Stapić
  • 121
  • 5
  • 0

Prvog vikenda u mesecu septembru (06.- 08.09.2019.), na sajamskom prostoru Gudovac, i ove godine će se održati najveća i najznačajnija manifestacija Bjelovarskog sajma, 27. jesenji međunarodni bjelovarski sajam, 27. Državna stočarska izložba, 4. PETI ELEMENT - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije, 2. HOROP - sajam opreme za hortikulturu, 2. GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme.

Izložbenim potrebama prilagođeno je:

  • 6.000 m2 zatvorenog prostora;
  • 1.800 m2 nadstrešnica;
  • 70.000 m2 otvorenog prostora;
  • 5.000 m2 objekata namenjenih izložbi stoke;
  • uređeno je 75.000 m2 parking prostora.  

Bogata ponuda mehanizacije, đubriva, semenske robe

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije kao i građevinska i komunalna oprema i mašine biće prikazani na Jesenjem sajmu, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi malih privrednika i poljoprivrednih gazdinstava, a celokupni program "začiniće" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmena znanja i iskustava. Biće tu i prezentacije rada raznih mašina i alata kao i Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Državna stočarska izložba

Svake godine na Jesenjem sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača, dok se posetioci broje u desetinama hiljada. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u celoj regiji, dokazuje i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu izlagača na Jesenjem sajmu je do popune raspoloživih izložbenih kapaciteta, a sve detaljne informacije možete dobiti u sektoru prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima. Prijavu možete preuzeti OVDE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDE.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!


Dokumenti


Tagovi

Jesenji bjelovarski sajam Sajam Izlagači Prijava Izlaganje Gudovac Mehanizacija


Autorka

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesor, a u Agroklubu je deo prodajnog tima.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Na teritoriji prokupačke opštine šljiva čačanska rana se ne otkupljuje. Proizvođači se pitaju zašto nema tržišta za ovako kvalitetnu šljivu?!