Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam prehrambene industrije
  • 10.02.2016. 09:00

Prijavite se za nastup na World Food sajmu u Moskvi

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije "World Food Moscow"

  • 77
  • 3
  • 0

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije "World Food Moscow" koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija od 12. do 15. septembra 2016. godine. Rok za prijavu je do ponedeljka 29. februara.

Lakše do novih tržišta

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

Prošlo izdanje Sajma okupilo 31 hiljadu posetilaca

"World Food Moscow" je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Postoji već više od 20 godina i održava se na preko 56.000 m2 u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar". U 2015. godini sajam je posetila oko 31 hiljada posetilaca iz 96 zemalja koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 62 zemlje sveta.

Dve sajamske hale za nacionalni štand Srbije

Nacionalni štand Srbije, u organizaciji RAS i PKS, u 2016. godini će biti organizovan u dve sajamske hale. Jedan izložbeni deo će biti u hali specijalizovanoj za voće i povrće i zauzimaće 90 m2 (Paviljon 2.2), dok će drugi biti u hali specijalizovanoj za meso i mesne prerađevine i zauzimaće 49 m2 (Paviljon 3). Predviđen broj izlagača u hali specijalizovanoj za voće je najviše 10, dok je za meso najviše 7.

Gde se prijaviti i do kada?

Dokumentaciju za prijavu na sajmu možete pronaći u prilogu članka, a rok za prijavu je do ponedeljka, 29. februara do 16 časova. Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je Zorana Delić, Tel: 011 3304 540 ili 066 875 1207


Dokumenti


Tagovi

Moskva Sajam prehrambene industrije Štand Srbije Nova tržišta Plasman proizvoda Voće i povrće Meso

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)