Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ecofair 2016
  • 26.09.2016. 17:30

Priključite se na izvor zelene energije!

U Beogradu će 12-14. oktobra, u halama Beogradskog sajma, biti održan sajam ekologije i zaštite životne sredine "Ecofair 2016".

  • 230
  • 19
  • 0

U Beogradu će 12-14. oktobra, u halama Beogradskog sajma, biti održan sajam ekologije i zaštite životne sredine "Ecofair 2016". Prethodni sajam, održan u oktobru prošle godine, doveo je su u interakciju 150 izlagača iz Srbije i inostranstva sa više od 7.000 domaćih i inostranih poslovnih posetilaca.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije. Sajam Ecofair 2016 je jedinstvena priliku da se na jednom mestu, kroz interakciju svih subjekata u sistemu zaštite životne sredine: institucija, proizvođača, distributera, investitora i stručne javnosti, zajednički sagledaju smernice daljeg razvoja ove oblasti koja, između ostalog, treba da značajno poveća uposlenost domaće privrede i povećanje broja radnih mesta.

Izvor: http://energetika-ekologija.talkb2b.net

Foto Facebook: Beogradski sajam-zvanična strana


Tagovi

Ecofair Beograd Srbija Ekologija Energetika Sajam Zaštita životne sredine


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.