Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 08.12.2022. 16:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Žabalj

Proglašenje najboljeg na Novim vinima Potisja biće na Potiskom gurmanluku

Pristiglo je 50 uzoraka, a ocenjivački žiri čine enolog somelijer Ljubica Radan, prof Vladimir Puškaš i Nemanja Tomić.

Foto: Depositphotos/IgorTishenko
  • 99
  • 25
  • 0

Manifestacija koja okuplja proizvođače i ljubitelje vina, ali i prave gurmane jesu "Nova vina Potisja", koja će se ove godine održati 10. decembra u Žablju, navodi se na sajtu Turističke organizacije Srbije.

U takmičarskom delu manifestacije učestvuju vinari iz potiskog regiona, dok se u revijalnom delu predstavljaju vinari iz drugih vinskih regiona Srbije. U okviru manifestacije održavaju se predavanja i panel diskusije. Po proglašenju pobednika, degustiraju se najbolja vina uz muziku tamburaša i degustaciju tipičnih proizvoda ovog kraja.

Kako se bliže pojašnjava na fejsbuk profilu Turističke organizacije Žabalj, pristiglo je 50 uzoraka, a ocenjivački žiri čine enolog somelijer Ljubica Radan, prof Vladimir Puškaš i Nemanja Tomić, a proglašenje pobednika je u subotu, 10. 12. na manifestaciji Potiski Gurmanluk!

"Dođite u subotu u Žabalj, u restoran Naša lovačka priča, da zajedno proslavimo pobednika i uživamo u hrani i piću našeg kraja, uz bogat muzički program", pozvali su.


Tagovi

Nova vina Potisja Potiski gurmanluk Žabalj


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...