Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Smotra savetodavaca
  • 27.11.2015. 10:00

Prokupački proizvođači zdrave hrane na Zlatiboru

Proizvođači zdrave hrane i prehrambenih prizvoda iz prokupačke opštine i Topličkog okruga prikazaće svoje proizvode na sedmoj smotri Savetodavaca za poljoprivredu na Zlatiboru

  • 52
  • 2
  • 0

Proizvođači zdrave hrane i prehrambenih prizvoda iz prokupačke opštine i Topličkog okruga prikazaće svoje proizvode na sedmoj smotri Savetodavaca za poljoprivredu na Zlatiboru.

Direktor prokupačke poljoprivredno-stručne službe Aleksandar Radulović, kazao je da će učešće na skupu iskoristiti i za promociju turističkih potencijala Topličkog kraja, jer se očekuje prisustvo nekoliko ambasadora iz zemalja Evropske unije, kao i predstavnika Ministarstva poljoprivrede i sručnjaka iz te oblasti.

Smotra savetodavaca za poljoprivredu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine u organizaciji Instituta za primenu nauke u poljoprivredi održaće se od 1. do 3. decembra na Zlatiboru.


Izvori

beta.rs


Tagovi

Zdrava hrana Poljoprivredni proizvođači Smotra savetodavaca Aleksandar Radulović Prokuplje Evropksa unija Zlatibor Prehrambeni proizvodi