Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prolećni festival vina 2018
  • 18.05.2018. 19:30

Prolećni Festival Vina osvežava Poljoprivredni sajam

Prolećni Festival Vina je novi koncept u okviru 85. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, čiji je cilj da široj publici predstavi vinarije, ali i proizvođače sira, suhomesnatih proizvoda, slatkiša, kao i rakije.

Foto: Vedran Stapić
  • 330
  • 20
  • 0

Prolećni Festival Vina je novi koncept u okviru 85. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, čiji je cilj da široj publici predstavi vinarije, ali i proizvođače sira, suhomesnatih proizvoda, slatkiša, kao i rakije. Kako kaže Milena Vilotijević, PR manifestacije, sličnih događaja je bilo, ali nikada do sada nisu spojene sa čuvenom agrarnom smotrom:

"Verujemo da smo pokrenuli novi koncept, kako bismo malo osvežili sajam i privukli još više posetilaca. Izlagači, njih oko 60,  su zadovoljni, jer nemaju često priliku da se predstave u Novom Sadu, a sada i široj publici".

Dodaje da je ovo prilika za sve proizvođače da se povežu na jednom mestu i da pokušaju da uspostave saradnju.

Radionica i dodela priznanja

Kada je reč o programu, posetioce sutra očekuje radionica na temu "Staro voće za novo doba", koje će izvesti Zoran Radoman i Ilija Malović od 13 sati. Kako kažu organizatori: "Da bismo razumeli šta srpska rakijska scena ima da ponudi, moramo se upustiti u traganje za našim originalnim rakijskim bontonom, koji je decenijama ležao na dnu škrinje narodne kulture i tradicije". Potom će, od 14:30, biti upriličena svečana ceremonija - dodela priznanja po robnim grupama.

Festival traje još sutra, a možete ga posetiti, uz ulaznica za Poljoprivredni sajam, bez doplate, na prvom spratu u Kongresnom centru, od 9 do 19 sati.


Foto prilog


Tagovi

Prolećni festival vina Milena Vilotijević Poljoprivredni sajam Novosadski sajam Zoran Radoman Ilija Malović


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D