Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 31.03.2017. 13:00

Prolećni jubilej bjelovarskog sajma u Gudovcu

Otvoren je 20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam na kome se očekuje 50.000 poestilaca. Trajaće do 02.04.

  • 410
  • 25
  • 0

Jubilarni 20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam otvoren je danas u jutarnjim satima. Ovogodišnji sajam održava se od 31. marta do 02. aprila na već tradicionalnom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Više od 50.000 posetilaca

Manifestacija koja se uz jesenji sajam smatrala sporednom, dosegla je proteklih godina ogroman broj izlagača. Ako je suditi po prošlogodišnjim brojkama, očekuje se da će ove godine broj biti i veći! Očekuje se dolazak više od 50.000 posetilaca iz različitih zemalja.

Očekuje se dolazak više od 50.000 posetilaca

U sklopu Prolećnog međunarodnog sajma održava se i "Drvni svet"- prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, kao i "Mladi poljoprivrednici".

Šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje

Prolećni sajam obuhvata celokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, semena. Upravo na ovoj manifestaciji predstavljeni su noviteti u poljoprivredi. Izloženi su poljoprivredne mašine, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

Rekordan po broju izloženih poljoprivrednih mašina

"Odmah mogu da najavim kako je ovaj sajam rekorder u broju izložene poljoprivredne mehanizacije. Najavljujemo i održavanje Drvnog sveta, koji će ponuditi sve najbolje od šumarske mehanizacije", poručio je direktor sajma Davorin Posavac.

Među najboljim EU sajmovima

Bjelovarski sajam već dve godine član je priznate međunarodne organizacije EURASCO, koja okuplja najuspešnije i najbolje evropske sajmove. Iz godine u godinu inovativan i zanimljiv, privlači velik broj izlagača, pa se tako na prolećnoj manifestaciji očekuje čak 500 izlagača iz 15 zemalja.

Velika ponuda mehanizacije

Kako je bilo u prvim minutama otvaranja Prolećnog sajma u Bjelovaru, pogledajte u Foto prilogu!


Foto prilog


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!