AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Prvi Sajam mladih poljoprivrednika u oktobru

Prvi Sajam mladih poljoprivrednika u oktobru

SUMP

Prvi Sajam mladih poljoprivrednika u oktobru

Datum: 12.09.2017. 10:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

SUMP organizuje prvi Sajam mladih poljoprivednika 5. i 6. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. Ujedno će biti održana i konferencija pod nazivom "Mladi privrednik u poljoprivredi".

Prvi Sajam mladih poljoprivednika održaće se 5. i 6. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. Ujedno će biti održana i konferencija pod nazivom "Mladi privrednik u poljoprivredi", prvog dana Sajma u 18 sati u Kongresnom centru Mastera.

Organizator je Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP), uz podršku Novosadskog sajma i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Okupljanje mladih poljoprivrednika

Mladi poljoprivrednici iz cele Srbije na svojim štandovima promovisaće svoje proizvode i usluge, dok će se na konferenciji predstaviti njihova iskustva.

SUMP poziva sve mlade zainteresovane poljoprivrednike da posete sajam i saznaju na koji način mogu da plasiraju svoje proizvode.

"Cilj ovog događaja je da se skrene pažnja na važnost kupovine domaćih proizvoda mladih poljoprivrednika, kako bi im se omogućilo da ostanu na selu i da žive od svog rada", kaže Milan Borić, predsednik SUMP-a.

Dodao je da se nada se da će ovakve manifestacije pomoći rastu broja mladih poljoprivrednika, jer kako su i sama istraživanja pokazala, mladi zapošljavaju više ljudi po poljoprivrednom gazdinstvu od proseka, postižu veći standard proizvodnje od proseka, veću produktivnost rada i imaju više obrazovanja.

Foto: SUMP


SUMP

SUMP
Gagarinova 16A, Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777
e-mail: info@sump.rs , web: sump.rs

Broj pregleda članka: 614; Uspešnost članka: 77.7

Tagovi: Sajam, Novi Sad, Konferencija, Mladi poljoprivrednici, SUMP, Master

Ključne reči članka: prvi, sajam, mladih, poljoprivrednika, u, oktobru, mladih, poljoprivrednika, mladi, sajma, sajam, mladih poljoprivrednika, prvi sajam mladih


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.