• Velikogospojinski dani
  • 23.07.2017. 09:00

"Poljo fest" u Novom Bečeju od 24.08.

Peti "Poljo fest", najveća letnja poljoprivredna manifestacija, biće održan od 24. do 27. 08. u okviru Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju. Ovu manifestaciju podržava Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu.

Foto: Vlada Vojvodine
  • 558
  • 26
  • 0

Najveća letnja poljoprivredna manifestacija "Poljo fest" biće održana od 24. do 27. 08. u okviru Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju. Okupiće više od 50 izlagača, a ako se zna da na Velikogospojinske dane dođe više od 200.000 ljudi, očekuje se i velika poseta.

Okupljanje poljoprivrednika i predstavnika vlasti

Petu po redu manifestaciju podržava Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, koji je namenio 600.000 dinara, dva puta više nego prošle godine.

"Ova manifestacija ima višestruki značaj, jer je pored izložbe mehanizacije, predstavljanja proizvođača semenske robe i sredstva za zaštitu bilja, od ogromnog značaja i organizacija panel diskusija, gde će se na jednom mestu okupiti predstavnici republičke, pokrajinske i lokalne vlasti, koji će izneti određene smernice u merama agrarne politike", rekao je pokrajinski sekretar Vuk Radojević.

Detaljan program manifestacije - ovde.

Foto: Vlada Vojvodine


Izvori

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo


Tagovi

Vuk Radojević Novi Bečej Poljoprivredni sajam


Autorka

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.