Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kosidba na Rajcu 2018
  • 01.07.2018. 10:00

Rajac: Ko će biti Đidija za 2018. godinu?

Osim kosidbe, biće priređeni i izložba poljoprivredne mehanizacije, koncerti, ali i gledanje finala Svetskog prvenstva u fudbalu.

Foto: Kosidba na Rajcu
  • 318
  • 14
  • 0

Kosidba na Rajcu je turistička manifestacija, koja simbolično predstavlja mobu i svečan završetak košenja planinskih livada. Kosači su u narodnoj nošnji, sa slamenim šeširima i izvezenom, šarenom torbom na ramenu. Samo takmičenje je prilika da učesnici pokažu svoju veštinu. Najveštiji se brzo izdvoje.

Tako će biti i ove godine od 13. do 15. jula. Prijave za takmičenje dostavljaju se organizatoru manifestacije u pisanoj formi na adresu Karađorževa 7 14240 Ljig, telefonom na broj +381 14 3443 300 ili elektronskom prijavom na mejl info@kosidba.com. Pobednik revijalnog dela manifestacije dobija titulu Đidije za tu godinu, a poneće je kosač koji najbolje kosi, najbolju nošnju nosi, najbolje peva. 

Biće priređeni i izložba poljoprivredne mehanizacije, koncerti, ali i gledanje finala Svetskog prvenstva u fudbalu. Ceo program potražite ovde.


Tagovi

Kosidba na Rajcu Rajac Prijava Program


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.