Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prnjavor 2019
  • 10.03.2019. 20:00
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Prnjavor

Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma

Više od 150 izlagača iz svih zemalja regiona predstaviće se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane "Sloga" od 1200 m2.

Foto: Ranka Vojnović (ilustracija)
  • 110
  • 4
  • 0

Deveti Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma biće održan 22. i 23. marta u Prnjavoru, u sportskoj dvorani "Sloga". Radno vreme sajma je od 10 do 19 sati, a svečano otvaranje planirano je 22. marta u 11 sati. 

Više od 150 izlagača iz svih zemalja regiona predstaviće se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane "Sloga" od 1200 m2. Ova privredna manifestacija na jednom mestu okupiće brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova Republike Srpske i Federacije BiH, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Sajamski izlagači i gosti imaće mogućnost da se upoznaju sa privrednim potencijalima opštine Prnjavor, da saznaju više informacija o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primerima iz prakse, ali i da uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima sajma, da čuju sve o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primerima iz prakse, da postave pitanja, stupe u direktan kontakt sa zvaničnim predstavnicima opštine te uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima Sajma. 

Sajam se održava u organizaciji "RS Consulting and Trade" doo Banja Luka i Opštine Prnjavor, a pokrovitelji manifestacije su Vlada Republike Srpske i Opština Prnjavor.


Tagovi

Prnjavor 2019 Sajam privrede Regionalni sajam


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)