Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.06.2020. 14:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Rezervišite svoje mesto na 28. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu

Ovogodišnji, 28. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam održaće se od 11. do 13. septembra. Prijavite se na vreme! 

Foto: Vedran Stapić
  • 89
  • 4
  • 0

Planirani, 23. Prolećni sajam odložila je pandemija virusa korona, ali već 28. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam otvoriće vrata posetiocima!

"Nakon nekoliko meseci otežanih uslova života i poslovanja, pokažimo ponovo na sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije kao i građevinskoj i komunalnoj opremi“, poručuju sa Bjelovarskog sajma.

Tradicionalna Državna stočarska izložba 

U sklopu sajma koji će se održati od 11. do 13. septembra, tradicionalno se organizuje i 28. Državna stočarska izložba, kao i 5. Peti element - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije, 3. HOROP - sajam opreme za hortikulturu kao i 3. GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme.

Sve informacije o sajmu možete pronaći ovde.

Podsećamo, izložbenim potrebama prošle godine bilo je prilagođeno 6.000 m2 zatvorenog prostora, 1.800 m2 nadstrešnica, 70.000 m2 otvorenog prostora kao i 5.000 m2 objekata namenjenih izložbi stoke.

Posetioci i ove godine mogu da očekuju veliku izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, građevinske i komunalne opreme i priključaka, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će biti predstavljeni i proizvodi malih proizvođača, kao i poljoprivrednih gazdinstava, a celokupni program upotpuniće stručna predavanja, okrugli stolovi, razmena znanja i iskustava. Biće tu i uvek atraktivne prezentacije rada raznih mašina i alata.

Vreme pandemije iskoristili za uređenje novog izložbenog prostora

Podsećamo, iako je pandemija virusa korona odložila 23. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam, na prostoru u Gudovcu je bilo radno. Obavljali su se zacrtani planovi uređenja novog izložbenog prostora. Kako nam je još u aprilu mesecu otkrio direktor Davorin Posavac, bili su u završnoj fazi uređenja 10.000 kvadratnih metara novog izložbenog, otvorenog prostora.

Zemljani radovi su već bili obavljeni, postavljene su nove instalacije, priključci za vodu i struju kao i bandere sa rasvetom. Dakle, izlagače i posetioce dočekaće veći prostor, duž kojeg je uređeno šetalište.

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima. Prijavu i narudžbenicu dodatne opreme možete preuzeti u dokumentima ispod teksta!


Dokumenti


Tagovi

Bjelovar Sajam Državna stočarska izložba Peti element HOROP GRO-KO


Autorka

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistar agroekonomije. Voli da istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.