Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi
  • 22.02.2018. 20:00

Ribolovci, ne propustite sajam u Novom Sadu!

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi namenjen je pasioniranim ribolovcima i amatere, kao i svim ljubiteljima boravka u prirodi, koji su željni novih znanja i iskustava.

  • 126
  • 5
  • 0

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi namenjen je pasioniranim ribolovcima i amatere, kao i svim ljubiteljima boravka u prirodi, koji su željni novih znanja i iskustava. Nova sezona donosi i niz noviteta, koji će biti prikazani na Novosadskom sajmu. 

Pored standardnog asortimana eksponata, svoje mesto će pronaći i novi segmenti: nautika - oprema i plovila; motori, kvadovi, skuteri, jet ski; lovačka oprema i sportska oprema.

Nastupiće i organizacije, saveti, gazdinstva, reviri. Posetiocima će biti dostupne i informacije o ribolovnom turizmu i akvaristici. U ponudi izlagača biće kompletna oprema i pribor za boravak u prirodi.

Sajam će biti održan od 22. do 25. marta. Cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara. Ukoliko je poseta organizovana i podrazumeva 15 i više ljudi cena je 150 dinara. 

Informacije za izlagače potražite ovde.

Foto: TheDigitalWay / Pixabay


Tagovi

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi 2018 Novi Sad Sajam Oprema Ulaznica Prijava


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta