Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FIRA 2019
  • 07.10.2019. 13:00
  • Tuluz, Francuska

Roboti u poljoprivredi imaju svoj forum - FIRA 2019

Prvi put na svetu, na ovom forumu prisustvovaće petnaestak proizvođača poljoprivrednih robota, okupljenih na istom mestu: pomažu li roboti u upravljanju korovom, nadzoru kokošaka ili pružanju logističke podrške, u svakom slučaju ispunjavaju osnovne funkcije proizvođača.

Foto: FIRA
  • 206
  • 8
  • 0

Poljoprivredna robotika sve više spominje se kao rešenje za nedostatak radne snage. Upotreba robota poljoprivrednim proizvođačima omogućava pružanje kvalitetne hrane u dovoljnim količinama za sve više rastuću svetsku populaciju. 

U svom četvrtom izdanju FIRA, Međunarodni forum poljoprivredne robotike, nudi podršku tranziciji i najavljuje velike inovacije. Forum, koji će se održati 10. i 11. decembra u Tuluzu, u Francuskoj, organizuje Globalna organizacija za poljoprivrednu robotiku, a ove godine utrostručili su izložbeni prostor. 

Konferencije, okrugli stolovi i visokokvalitetne tehničke radionice vrhunac su projekta FIRA 2019 koji se pozicionirao kao vodeći događaj u ovom sektoru na međunarodnom nivou.

Prvi put na svetu, na ovom forumu prisustvovaće petnaestak proizvođača poljoprivrednih robota, okupljenih na istom mestu: pomažu li roboti u upravljanju korovom, nadzoru kokošaka ili pružanju logističke podrške, u svakom slučaju ispunjavaju osnovne funkcije proizvođača.

Proizvođači koji će prisustvovati događaju uključuju: Naïo Technologies, Ecorobotix, Agrointelli, Vitibot, Tibot, Deepfield Robotics, Sony CSL, Rhoban System, Instar Robotics, Farmwise, SITIA, Meropy...

Čak šta više, ovom prilikom biće prikazani neki od ekskluzivnih primeraka robota. 


Tagovi

Poljoprivredna robotika Roboti u poljoprivredi FIRA 2019 Budućnost Radna snaga


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.