Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • GaLaBau 2016
  • 26.08.2016. 14:00

Sajam GaLaBau 2016 u Nirnbergu

Međunarodna izložba mašina i opreme za uređivanje dvorišta i zelenih urbanih površina GaLaBau 2016 biće organizovana 14-17. septembra ove godine, na prostoru Sajma u Nirnbergu, u Nemačkoj.

Foto: bigstockphoto.com, duallogic
  • 293
  • 13
  • 0

Međunarodna izložba mašina i opreme za uređivanje dvorišta i zelenih urbanih površina GaLaBau 2016 biće organizovana 14-17. septembra ove godine, na prostoru Sajma u Nirnbergu, u Nemačkoj. Na prethodnom sajmu, koji je prvi put organizovan u 13 sajamskih hala predstavilo se oko 1320 izlagača, a ovu nesvakidašnju izložbu pogledalo je više od 65.000 posetilaca.

Sajam GaLaBau se organizuje svake druge godine, a posetioci ove manifestacije će imati priliku da na jednom mestu pogledaju najnovija dostignuća u oblasti uređenja dvorišta, sportskih terena i drugih zelenih površina.

Stručni i naučni skupovi neizostavni deo ovog sajma

Na ovogodišnjem sajmu biće organizovani i stručni skupovi i paneli na kojima će stručnjaci i naučnici govoriti o sledećim temama: baštovanstvo, ozelenjavanje, uređenje igrališta i sportskih terena, pejzažna arhitektura i prostorno planiranje.

Kako su organizatori naveli, dosada je potvrđeno učešće stručnjaka iz oblasti baštovanstva, hortikulture, pejzažne arhitekture, ali i dolazak predstavnika domaćih i stranih delegacija i kao i prisustvo mnogih gostiju iz Nemačke i ostatka sveta.

Izvor: galabau.org

Foto: bigstockphoto.com, duallogic


Tagovi

GaLaBau Nirnberg Nemačka Hortikultura Dvorišta Vrtovi Mašine Oprema